/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Starea viceprimarul de Strășeni și fiului acesteia este extrem de GRAVĂ. Cei doi sunt în comă

20 ianuarie 2018, ora 11:01

Fiul acesteia, în vârstă de 12 ani, este internat la Institutul Mamei și Copilului. Ofițerul de presă al instituției medicale, Natalia Lisnic, a declarat pentru IPN că minorul se află în comă și este la respirație dirijată. Starea de sănătate nu a suferit schimbări de când a fost internat, fiind extrem de gravă.

Intoxicația suferită a fost fatală pentru capul familiei. Bărbatul a fost găsit fără suflare când a ajuns ambulanța, chemată de o rudă.

Poliția a stabilit că în domiciliul familiei lipsea sistemul de ventilare a sistemului de încălzire, iar coşul de fum nu corespundea regulilor de siguranţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram