O femeie și un bărbat, găsiți carbonizați după ce incendiul le-a mistuit casa

21 ianuarie 2018, ora 09:00

Primul incendiu în care a murit o femeie de 72 de ani a avut loc ieri la Iargara, raionul Leova. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 16.20 minute, la fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori, care a stabilit că într-o casă de locuit a izbucnit un incendiu în urma căruia a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarei. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a decedat un om a avut loc în satul Nicolaevca, raionul Glodeni, aici un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit fără suflare de localnici. Focul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei odăi. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Pe parcursul zilei de 20 ianurie pompierii au lichidat 12 incendii în care au decedat două persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram