Un profesor de sport din Iași, în vârstă de 60 de ani, s-a îndrăgostit de una dintre elevele sale, care este originară din Republica Moldova și are 18 ani, și a încercat să o convingă să întrețină cu el relații sexuale. Tânăra nu a acceptat, iar într-un final povestea a ajuns pe masa anchetatorilor, notează BZI.ro.

Potrivit presei locale, porfesorul a fost acuzat și în trecut de hărțuire sexuală. Profesorul ar fi sunat-o insistent pe telefonul personal și a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat. Acesta nu s-a dat bătut și a continuat, promițându-i haine și bani în schimbul unei relații extrașcolare. Tânăra l-a refuzat categoric și a anunțat conducerea școlii.

Profesorul nu a recunoscut nimic din toate acuzațiile aduse și a dat de înțeles că la mijloc este vorba despre o înscenare. Mai mult decat atât, acesta a fost pus față în față cu eleva sa, dar a spus că totul este o minciună. Acum rămâne ca judecătorii să stabilească dacă ceea ce a sesizat eleva este sau nu adevărat.

Elevii profesorului au susținut că acesta are uneori un comportament ciudat, vorbește urât și face glume cu tentă sexuală.