/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Şeful Direcţiei locativ-comunale a Capitalei şi-a dat demisia. Silvia Radu: „Este nevoie de un suflu nou”

missing
22 ianuarie 2018, ora 19:33

„Domnul Gontea, deja și-a dat demisia. Este nevoie de un suflu nou, o nouă viziune de ceea ce ține managementul problemelor la această direcție”, a declarat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

„Am hotărât să revin la funcția mea ca să-i pot ajuta și pe cei care vor veni să învețe și să schimbăm ceva”, a menționat Petru Gontea, șeful interimar al Direcției Locativ-Comunală.

Pentru Gontea va rămâne în funcția de vicedirector al direcției locativ-comunale. Acesta a activat în cadrul direcției 25 de ani. Tot astăzi Silvia Radu i-a cerut șefului Pieței Centrale, Veaceslav Balan, să scrie cerere de demisie. Asta pentru că nu a avut grijă ca zăpada din preajma pieței să fie curățată. Șapte direcții din cadrul Primăriei au rămas fără șefi de la preluarea funcției de primar interimar de către Silvia Radu.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram