Șeful Direcție locativ-comunale, Petru Gontea, a demisionat. Acesta va rămâne în vicedirector în aceeași subdiviziune a Primăriei. Primarul Interimar, Silvia Radu, spune că a fost nevoie de o asemenea schimbare. Demis ar urma să fie și șeful Pieței Centrale, Veaceslav Bălan.

„Domnul Gontea, deja și-a dat demisia. Este nevoie de un suflu nou, o nouă viziune de ceea ce ține managementul problemelor la această direcție”, a declarat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

„Am hotărât să revin la funcția mea ca să-i pot ajuta și pe cei care vor veni să învețe și să schimbăm ceva”, a menționat Petru Gontea, șeful interimar al Direcției Locativ-Comunală.

Pentru Gontea va rămâne în funcția de vicedirector al direcției locativ-comunale. Acesta a activat în cadrul direcției 25 de ani. Tot astăzi Silvia Radu i-a cerut șefului Pieței Centrale, Veaceslav Balan, să scrie cerere de demisie. Asta pentru că nu a avut grijă ca zăpada din preajma pieței să fie curățată. Șapte direcții din cadrul Primăriei au rămas fără șefi de la preluarea funcției de primar interimar de către Silvia Radu.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Oleg Cozlov