Un tânăr din Bender a mers la vânătoare în dimineața zilei de 21 ianuarie și nu s-a mai întors. Potrivit martorilor, Mihail a urcat într-o barcă gonflabilă și se plimba pe Nistru spre Bender.

Update 16:27 Tânărul a fost găsit înecat de scafandri în apele râului Nistru. Pe corpul acestuia nu existau semne de moarte violenta.

Un tânăr din Bender, care acum două zile a dispărut în timp ce se afla la vânătoare, a fost găsit înecat în apele râului Nistru.

Tânărul în vârstă de 34 de ani, a mers duminică la vânătoare. După ce bărbatul a împușcat o rață dintr-o armă de vânătoare, s-a așezat într-o barcă de cauciuc și s-a îndreptat în aval pe râu pentru a prinde pasărea. După un timp, din cauza ceții dense, bărbatul a dispărut din câmpul vizual al tatălui său. Mai târziu, barca a fost găsită răsturnată, iar în ea nu era nimeni.

Tatăl tânărului a anunțat imediat poliția. Ieri, scafandri au efectuat scufundări pe parcursul întregii zile, dar fără succes. Lucrările au fost reluate astăzi, iar scafandri au găsit tânărul înecat în Nistru. Pe corpul acestuia nu existau semne de moarte violenta.

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiunea transnistriană, barca a fost găsită inversată la 800 m depărtare de locul de vânătoare.

În momentul dispariției Mihail avea pe cap o căciulă albă, era îmbrăcat într-o vestă de culoare albă și purta cizme mari de cauciuc de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării tânărului sunt rugați să apeleze la următoarele numere de telefon: 102, (552) 2-94-40, (552) 2-84-17, (533) 8-15-29.

Foto: mvdpmr