Un șofer a surprins în trafic o ambulanță care trecea la roșu. Nimic neobișnuit până acum, însă în loc de pacienți ambulanța dată transporta brazi. Inspectoratul Național de Patrulare al IGP s-a autosesizat în baza postări apărută pe rețele de socializare, unde şoferul unei ambulanțe încalcă regulile de circulație.

Update 14:45 Autosanitara care a apărut în materialul video aparține Substației de Asistență Medicală Urgentă Criuleni. Pe acest caz, administrația Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a dispus pornirea unei anchete de serviciu, datele preliminare la moment fiind: în ziua respectivă, autoambulanța nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor, se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni.

Din spusele șoferului, bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz de necesitate (împotmolirea în zăpadă), având în vedere condițiile meteorologice din acea zi.

Undeva un pacient așteaptă ambulanța, iar ea în acest timp ea duce BRAZI! (cu încălcarea regulilor de circulație)”, a scris șoferul care a publicat imaginile video pe o rețea de socializare. În descrierea postării se menționează că imaginile au fost filmate pe 18 ianuarie, le puteți vedea mai jos: