/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Avocatul care a lovit patru persoane pe o trecere de pietoni rămâne în izolator

25 ianuarie 2018, ora 17:58

Avocatul care a urcat beat la volan și a lovit pe zebra 4 persoane rămâne în izolator. Anterior acesta a spus că îi pare rău de cele întâmplate, iar procurorul spunea că acesta parțial își recunoaște vina. Suspectul era la volanul unui autoturism de model „Suzuki Vitară” în momentul în care a lovit pietonii, pe bulevardul Zelinschi. El nu a oprit la semnalul verde al semaforului și a tamponat pietonii care traversau regulamentar.

Potrivit procurorilor, bănuitul a scos un pistol pe care îl deținea legal, a amenințat martorii și a părăsit locul accidentului. Acesta a fost reținut, de Poliția de patrulare. Procurorii au inițiat două cauze penale – una pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere şi alta – pentru amenințarea cu omor. Dacă va fi găsit vinovat, avocatul riscă până la 8 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram