/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Orange Moldova vrea să intre pe piața serviciilor financiare. Va face transferuri și va acorda credite

missing
27 ianuarie 2018, ora 13:42

„Următoarea ţară în care vom lansa Orange Bank va fi Spania. În România şi în Republica Moldova am luat decizia de a lansa servicii de transfer de numerar şi de acordare de credite prin intermediul unei instituţii nebancare”, a declarat Gervais Pellisier, CEO adjunct şi CEO al Orange Europa.

În cadrul aceleași întâlniri s-a anunțat și că din punct de vedere al performanţei din anul 2017 cele mai bune pieţe pentru grupul francez au fost Spania, România şi Republica Moldova, fără însă a se oferi cifre din rapoartele financiare.

Potrivit zf.ro, grupul francez analizează şi posibilitatea de a intra pe piaţa de energie electrică, aşa cum a făcut-o deja în Polonia, în condiţiile în care compania are expertiza necesară. “Decizia depinde de cadrul de reglementare şi vom analiza fiecare ţară în parte” a spus Pellisier, fără a oferi detalii sau a pronunţa numele vreunei ţări.

Orange Moldova este cel mai mare operator pe piața de telefonie mobilă din Republica Moldova, care și-a început activitatea în 1998. Brandul Orange a fost lansat în 2007. Orange Moldova prestează servicii de telefonie mobilă, internet mobil și TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram