/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un tânăr din Anenii-Noi a murit în Germania. Familia are nevoie de sprijin pentru repatrierea lui

missing
27 ianuarie 2018, ora 17:17

Tragedia s-a întâmplat chiar sub ochii tatălui acestuia. Tânărul făcea niște lucrări pe șantier, peste el s-au prăbușit niște grămezi de nisip și pietriș. Timp de două ore s-a încercat să îl salveze, însă cînd a fost găsit acesta era deja decedat. Moartea tânărului a lăsat o mare durere și suferință în inimile celor apropiați.

Pentru a-l putea aduce acasă și înmormânta, familia Plămădeală are nevoie de 5.000 de euro.

Cei care doresc să ajute familia Plămădeală pot dona bani online pe site-ul Caritate.md, sau prin terminalele de plată BPay și introducînd codul 17002427. De asemenea, dacă sunteţi abonat Unite sau Moldcell puteţi dona câte 45 de lei expediind un SMS cu conținutul 300 la numărul 2910.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram