/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/DOC/ Au decis „unirea cu Țara-Mamă”. Și satul Opaci a semnat declarația de Unirea cu România

missing
28 ianuarie 2018, ora 09:19

Iar dacă unirea noastră de azi este una simbolică, să ne ajute Dumnezeu ca ea să fie un pas hotărâtor spre unirea deplină, când nu va mai fi graniță pe Prut iar oamenii dintre Nistru și Tisa vor munci împreună la realizarea și mulțumirea comună alături de celelalte popoare ale Europei civilizate”, se arată în textul declarație.

Amintim că, anterior satele Parcova și Fântâna Albă din Edineț, dar și Feștelița din Ștefan-Vodă au decis „unirea cu Țara-Mamă România”. Primarii celor trei localități și consilierii locali au semnat declarația de unire. Aceasta a fost semnată în contextul aniversării a 159 de ani de la Mica Unire.

Foto: Facebook/Ana Gutu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram