/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ În parcul Valea Morilor ar putea fi ridicat un complex locativ

28 ianuarie 2018, ora 10:57

Complexul locativ urmează a fi construit pe o suprafață de de 35,22 ari și va fi constituit dintr-un bloc de oficii, trei blocuri locative și un bloc social-educațional de perspectivă.

Potrivit proiectului, complexul urmează a fi ridicat în imediata apropiere a scărilor, iar beneficiarul este SRL „Rivis-Grand”.

„Acest proiect de blocuri locative nu conține măcar o propoziție în care cei care vor să construiască blocurile ar argumenta necesitatea construcției blocurilor locative anume în acea zonă, și nu din punctul de vedere a ceea ce ar câștiga ei, ci din punctul de vedere a ceea ce ar câștiga orașul. Propunerea mea e următoarea: Consiliul Municipal Chișinău să refuze modificarea codului de reglementare urbanistică și să păstreze codul existent al zonei. Ulterior, CMC să demareze procedura de achiziționare a terenului care se află la moment în proprietate privată (cu nr. cadastral 0100202.481) care să fie trecut în proprietate publică. Cel mai bine ca zonă verde”, a scris pe blogul său Vitalie Sprînceană, realizator al emisiunii ContraCultura de la TV8.

Chișinăuienii sunt invitați la dezbateri publice pe marginea acestui proiect în incinta Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, nr.43, la data de 7 februarie 2018, ora 10.00, în sala de ședințe.

Recomandările pe marginea proiectului supus consultării publice pot fi expediate până pe data de 07.02.2018, pe adresa Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43, sau pe adresa electronică: pretura@chisinaucentru.md.

Foto: socialistii.md

Foto: socialistii.md

Foto: socialistii.md

Foto: socialistii.md

Foto: socialistii.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram