/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/VIDEO/ NO COMMENT! Cum reacționează doi funcționari publici când își află sentința în dosarul „La Soacra”

29 ianuarie 2018, ora 16:27

După ce și-a aflat sentința, Ludmila Boșcanean a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Institutul de Cardiologie, iar după externare urmează să fie transferată la penitenciar. Și Vasile Toma, angajatul Centrului de Sănătate Publică a avut nevoie de intervenția medicilor. Angajatul Centrului de Sănătate Publică, Vasile Toma, condamnat de prima instanță la doi ani cu suspendare, a fost condamnat acum la 6 ani și 6 luni de închisoare. Aceiași pedeapsă a fost aplicată și pentru funcționara din cadrul Primăriei, Ludmila Boșcanean, care inițial a primit doar o amendă de 20 de mii de lei pentru corupere pasivă.

Reamintim că, incendiu la cafeneaua „La Soacra” din Piața Centrală din Chișinău a avut loc pe 9 ianuarie 2016. Ca urmare a deflagrației unei butelii de gaz, patru persoane au decedat, iar alte 13 au fost rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram