/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Vicepreședinta partidului Șor: Acel miliard, care nu e miliard, nu mai este. Viața dvs. cumva s-a schimbat?

30 ianuarie 2018, ora 18:26

Tauber afirmă că o parte din bani sunt întorși din contul vânzării bunurilor băncilor implicate și din contul averii lui Filat. Ea spune că pe site-ul băncii naționale este o pagină cu informații, iar în Parlament mereu sunt audieri și rapoarte despre cum acești bani sunt întorși, „desigur nu atât de rapid cum doresc cetățenii”, explică vicepreședinta partidului Șor.

Totodată, ea susține că nimeni nu a fost afectat de furtul miliardului. „Spuneți-mi vă rog, a fost acel miliard care nu e miliard, și nu mai este, îmi cer scuze viața dvs. cumva s-a schimbat? Pensiile au devenit mai mici? Nu au devenit mai mici. Pensiile dvs. depind de alte politici și sisteme ale Guvernului. Dar ceea ce se încearcă să se manipuleze cu opinia publică, că anume din această cauză, nu, nu din această cauză nu sunt pensii, bani, este o altă cauză. Ei niciodată nici nu au fost. Asta nu doar din cauza crizei bancare dar și din cauza altor procese. E sigur că nimeni nu a pierdut bani. Nimeni nu și-a pierdut depunerile”, a declarat vicepreședinta Partidului Șor în fața mulțimii.

Marina Tauber este vicepreședinta partidului Șor, ea pe parcursul ședințelor de judecată în dosarul „Șor” a chemat de nenumărate ori oamenii la proteste pentru susținerea primarului orașului Orhei. Totodată, Tauber figureză în Raportul Kroll. Aceasta fiind menționată ca una dintre beneficiarii banilor dispăruţi din cele trei bănci la sfârşitul de 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram