/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Afla cine sunt încă 5 moldoveni care vor fi speakeri la Ignite Chișinău: The Spirit

01 februarie 2018, ora 13:13

Adrian Gavriliuc

Adrian este de profesie designer grafic, dar are și suflet de scriitor. Om creativ și cu multă energie, în timpul liber face muzică și citește, iar pe 9 februarie ne va vorbi despre relația dintre el și spiritul lui creativ în tangență cu activitățile din afara jobului, toate fiind o formă de manifestare a spiritului. Dacă ai nevoie de câteva exemple de manifestare și eliberare a spiritului tău creativ, trebuie să asculți discursul lui Adrian.

 Mark Mazureanu

 Acum un an, Mark a decis să revină în ţară după 10 ani de activitate academică în străinătate. Este expert politic independent însă la Ignite: The spirit nu va face o analiză a situației politice din ţară, dar ne va povesti despre un nou tip de club erudit: „Late night talks”.

Tamara Berzoi

Tamara Berzoi este vocea de aur de la radio și TV care timp de câteva decenii ne-a adus în casă zâmbet, bună dispoziție și energie pozitivă. Tot ea este artistă a poporului, cavaler al ordinului de onoare, iar cine a fost student/ă la Facultatea de Jurnalism, cu siguranță a fost la orele ei dicție. Merită să vii la Ignite:The Spirit pentru simplul fapt de a-i auzi vocea hipnotizantă.

Dvora Kaplan

Dvora este designer grafic, iar din experiența personală știe cât de amăgitoare este imaginea pe care și-o crează oamenii în spațiul online, în special, pe rețelele de socializare. Persoanele care o cunosc în realitate, știu că în timpul liber, o vei găsi pe Dvora stând acasă și postând poze pe Instagramul câinelui și a pisicii. Dacă o știi pe Dvora din online și nu-ți vine să crezi că vorbim despre aceeași persoană, vino la Ignite să te convingă chiar ea.

Igor Pletosu

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu sistemul medical moldovenesc și cel mai probabil, am dat vina inclusiv pe medici. Dar vă spunem un secret: există medici care într-adevăr își doresc să schimbe acest sistem. Unul dintre ei este Igor Pletosu, medic pediatru care, pe 9 februarie, își va expune viziunea despre tratarea pacienților în Moldova și despre schimbarea sistemului medical.

Încă nu ți-au luat bilet la Ignite: The Spirit? Să știi că 50% din bilete sunt vândute, iar locurile sunt limitate. Grăbește-te și cumpără chiar acum!

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

Menționăm că Ignite The Spirit este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partenerii evenimentului sunt Tekwill și IHUB.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram