/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Veaceslav Pîslari este noul Director General al postului de televiziune TV8

missing
01 februarie 2018, ora 16:05

Noul director al postului de televiziune a fost selectat în baza unui concurs închis organizat de Consiliul de Observatori al TV8, la care au participat trei candidați.

Pîslari a fost ales în funcţie cu votul unanim al celor cinci membri ai Consiliului:

  • Petru Macovei, director executiv al Asociației Presei Independente,
  • Arcadie Barbăroșie, director executiv al Institutului de Politici Publice,
  • Ion Bunduchi, președintele Asociației Presei Electronice,
  • Cornelia Cozonac, președinta Centrului de Investigații Jurnalistice,
  • Ludmila Andronic, expert în comunicare.

Veaceslav Pîslari vine în televiziune din business. A deținut funcții de conducere la „Basarabia-Nord”, „Bostavan-Holding”, Crama Ceptura”(România), „Le Bridge Corporation Limited” și cel de vicepreședinte al clubului „Zimbru”.

Oportunitatea de a conduce o instituție TV este o provocare profesională pentru mine. Implicarea mea în cadrul televiziunii va ține de construirea managementului și a aspectului de business. Mă voi ocupa de  dezvoltarea comercială a postului de televiziune. Am venit într-o echipă foarte frumoasă în care sper că voi fi de folos. TV8 este o instituție specială, atractivă, credibilă, iată ce m-a  determinat să accept propunerea de a candida pentru funcția de director al postului TV și mă bucur că am fost desemnat învingător al concursului”, ne-a declarat noul director TV8.

Întrebat de planurile pentru viitor, Veaceslav Pîslari ne-a zis  că deocamdată poate dezvălui că primii pași vor fi făcuți pe departamentul vânzări, domeniu în care are o experiență de aproape 20 de ani. „Pentru mine este important ca acest departament să poată aduce suportul necesar pentru dezvoltarea acestui post TV și a acestei echipe”, a mai spus Pîslari.

Noul director a ținut să mai precizeze că nu se va implica în politica editorială a postului de televiziune. TV8 va rămâne în continuare un post TV obiectiv, imparțial și pluralist.

Alegerile pentru funcția de director al postului TV8 aavut loc în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie. Până acum, interimatul funcției a fost asigurat de fosta directoare a postului TV7, Cristina Guțu.

La sfârșitul lunii ianuarie, la propunerea directorului TV8, Consiliul de Observatori a votat unanim numirea Marianei Rață în funcția de director al Departamentului de știri și emisiuni analitice ale TV8, iar pe Cristina Guțu – în funcția de producător general al postului TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram