/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Noi proteste la Puhoi. Locuitorii cer deschiderea rutelor de transport spre Chișinău

missing
04 februarie 2018, ora 12:05

Deși Ministerul Economiei anunța într-un comunicat oficial că a rezolvat problema transportului la Puhoi, localnicii susțin contrariul.

„Tot ce s-a spus sunt minciuni. Dimineața sunt probleme de circulație pentru că nu sunt curse suplimentare, iar oamenii nu au locuri și circulă în condiții inumane”, spune primarul localității, Petru Frunze.

Localnicii cer deschiderea a 10 curse noi de transport spre Chișinău, iar licitațiile publice să fie transparente. Dacă problema nu va di rezolvată până pe 7 februarie, localnicii vor organiza noi proteste.

Problema transportului public la Puhoi este una veche. Locuitorii susțin că agentul economic, care presta servicii de transport, percepea tarife mari și nu oferea condiții normale pentru călători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram