O persoană și-a pierdut viața urmare a unui grav accident produs astăzi la intrarea în satul Recea, raionul Strășeni. De asemenea, un pasager a ajuns în stare gravă la spital.

După un tratament operativ în decurs de 8 ore, pacientul se află la moment în Reanimare. Starea la moment este extrem de gravă, dar stabilă,” susține Olga Ceaglei, șef adjunct la spitalul Raional Strășeni.

Ambii pasageri nu au avut centura cuplată și au lovit frontal VW Transporter, iar în urma impactului, în urma traumatismelor necompatibile cu viața, a decedat pe loc. Pasagerul a primit o leziune în regiunea gâtului pentru că s-a lovit în parbriz practic și-a tăiat gâtul,” a adăugat Vlad Burac, ofițer de presă IGP.

Potrivit oamenilor legii, șoferul unui Volkswagen Polo a intrat pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un automobil Volkswagen Transporter, condus de un bărbat de 54 de ani. Urmare a impactului, conducătorul automobilului Volkswagen Polo, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața. Cazul este investigat de oamenii legii, iar cel mai probabil nimeni nu va fi tras la răspundere, pentru că șoferul care s-ar face vinovat a decedat pe loc.

Circumstanțele producerii accidentului se investighează.