/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Accident mortal la Recea. Un alt pasager a ajuns la Reanimare în stare critică

05 februarie 2018, ora 17:58

După un tratament operativ în decurs de 8 ore, pacientul se află la moment în Reanimare. Starea la moment este extrem de gravă, dar stabilă,” susține Olga Ceaglei, șef adjunct la spitalul Raional Strășeni.

Ambii pasageri nu au avut centura cuplată și au lovit frontal VW Transporter, iar în urma impactului, în urma traumatismelor necompatibile cu viața, a decedat pe loc. Pasagerul a primit o leziune în regiunea gâtului pentru că s-a lovit în parbriz practic și-a tăiat gâtul,” a adăugat Vlad Burac, ofițer de presă IGP.

Potrivit oamenilor legii, șoferul unui Volkswagen Polo a intrat pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un automobil Volkswagen Transporter, condus de un bărbat de 54 de ani. Urmare a impactului, conducătorul automobilului Volkswagen Polo, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața. Cazul este investigat de oamenii legii, iar cel mai probabil nimeni nu va fi tras la răspundere, pentru că șoferul care s-ar face vinovat a decedat pe loc.

Circumstanțele producerii accidentului se investighează.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram