/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Doi poliţişti, învinuiţi de corupţie. Au cerut și primit peste patru mii de euro pentru trafic de influență

08 februarie 2018, ora 09:32

Potrivit probelor acumulate de Procuratura anticorupţie, doi poliţişti din raioanele Glodeni şi Rîşcani, ar fi pretins şi primit bani de la două persoane pentru a influenţa membrii instanţelor de judecată la stabilirea pedepselor mai blânde.

Poliţiştii au fost reţinuţi în ianuarie curent imediat după primirea sumelor de 4 mii de euro şi, respectiv, 4 mii de lei şi 250 de euro, aceştia de asemenea şi-au recunoscut vina – trafic de influenţă.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi de comiterea actelor de corupţie, inculpaţii riscă pedepse de până la 5 ani de închisoare, cu amendă de până la 100 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram