/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Nereguli la o fabrică de mezeluri din Ialoveni: Produse fără marcaj și data fabricării

missing
08 februarie 2018, ora 12:13

Potrivit poliției, mezelurile erau comercializate în lipsa actelor de proveniență, în secția de producere și secțiile auxiliare lipsește parțial sistemul de ventilare, divergență între marfa transportată și datele indicate în factura de expediție, fapt ce denotă că marfa era transportată și ulterior comercializată cu încasarea mijloacelor bănești în numerar. De asemenea, au fost depistate mezeluri în  lipsa marcajului și datei fabricării.

Astfel, forțele de oridne au ridicat 1.205 kg de mezeluri, până la obținerea investigațiilor de laborator.

În privința factorilor de decizie au fost întocmite procese verbale cu privire la contravenție pentru „Încălcarea regulilor şi normelor sanitar veterinare”, și „Încălcarea regulilor şi a normelor sanitar-igienice şi sanitar-antiepidemice”.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se sancționează cu amendă de la 450 la 1200 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram