/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Voronin, despre aderarea lui Babiuc la PD: „Ați majorat componența cu încă o prostituată politică”. Replica democraților

08 februarie 2018, ora 19:25

Voronin – „PCRM a fost format pe 22 oct 1993, anul acesta avem eveniment de 25 de ani al PCRM. În așa zi jubiliară dvs. ați majorat componența cu încă o prostituată politică, felicitările noastre. mergeți înainte Eu vorbesc despre realitate, nu aiuresc”

Candu – „Realitatea poate fi exprimată literar, puteți să vă exprimați literar. Nu în modul în care să atacați la persoană și să nu respectăm normele de etică în plenul Parlamentului. Vă rog data viitoare să încercați în poezie, în rimă, cumva folosind mai literar”

Voronin – „Când va veni Ghilețchi eu voi vorbi numai în versuri.”

Candu – „Vrem să vedem și asta, abia aștept să vină domnul Ghilețchi fiindcă veți avea ocazia să recitați poezii”.

Lupu – Inițial aveam intenția unei replici foarte politicoase, fiindcă la alo de obicei se răspunde alo. Însă, după ultima parte din ceea ce a spus domnul Președinte Voronin. Eu vă stimez d. Președinte, vă stimez și vârsta, dar pe de altă parte cu părul sur, un om în două mandate de președinte, aici în această sală nu aveți un comportament de ex-președinte, folosind un limbaj foarte urât, și mai mai ales în adresa unei doamne, și atunci replica mea este următoarea: Dacă cineva în această sală, deprinde deseori să meargă în case de toleranță și să comunice cu prostituatele, vă rog frumos să nu extrapolați acest comportament de gândire aici în sala parlamentului să nu manifestați acest comportament…”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram