Caz înfiorător la Strășeni. Un tânăr și-a ucis fratele de 40 de ani pentru că acesta s-ar fi comportat urât cu mama lor. Incidentul a avut loc marți, 6 februarie în satul Siret, Strășeni.

Poliția a fost informată de medici că pe 6 februarie un bărbat de 40 de ani a murit din cauza unei plăgi în regiunea capului. Oamenii legi veniți la fața locului, au stabilit că în seara zilei de luni, decedatul a fost bătut de fratele său de 32 de ani.

Astfel, în urma unei cerți iscate între frați din cauza că decedatul se comporta urât cu mama sa și a lovit-o cu piciorul. Fratele mai mic i-a aplicat mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului, cauzându-i astfel vătămări corporale grave, care s-au soldat la data de 06.02.2018 în jurul orei 12.25 cu decesul persoanei.

Menționăm că medicii au fost chemați la fața locului de către fratele decedatului. Cadavrul a fost îndreptat pentru examinare BML Strășeni, fiind dispusă expertiza medico-legală. Pe acest caz a fost pornită o cauza penală în baza prevederilor art. 151 al. 4 CP. Suspectul a fost reținut pentru 72 ore.