/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Reporterul TV8, Sergiu Niculița, a fost desemnat „Omul anului 2017” la categoria Reporteri TV

missing
09 februarie 2018, ora 23:24

Sunt încântat de susținerea pe carea mi-au oferit-o colegii de la TV8, în special Cristina Guțu și Natalia…pentru încrederea și libertatea pe care mi-o acordă în fiecare zi. Fapt pentru care le mulțumesc, cu toate acestea, în primul rând vreau să le mulțumesc părinților și celor mai apropiați prieteni care m-au încurajat, chiar dacă de multe ori nu erau de acord cu ceea ce fac”, a spus Sergiu în momentul când a ridicat premiul.

Niculiță și-a început activitatea de jurnalist la săptămânalul Jurnal de Chișinău, unde a debutat cu rubrica culinară – „Tot ce e sănătos e și gustos”. A activat într-o agenție de știri și după s-a regăsit în televiziune. Din 2014 a început să lucreze la postul de televiziune TV7, iar în echipa TV8 este de la lansarea postului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram