Revista VIP Magazin a desemnat vineri, 9 februarie, câștigătorii premiilor „Omul Anului 2017”. Unul din câștigătorii premiului la categoria „Mass-media” este și Sergiu Niculiță, reporter al departamentului de știri din cadrul televiziunii TV8.

Sunt încântat de susținerea pe carea mi-au oferit-o colegii de la TV8, în special Cristina Guțu și Natalia…pentru încrederea și libertatea pe care mi-o acordă în fiecare zi. Fapt pentru care le mulțumesc, cu toate acestea, în primul rând vreau să le mulțumesc părinților și celor mai apropiați prieteni care m-au încurajat, chiar dacă de multe ori nu erau de acord cu ceea ce fac”, a spus Sergiu în momentul când a ridicat premiul.

Niculiță și-a început activitatea de jurnalist la săptămânalul Jurnal de Chișinău, unde a debutat cu rubrica culinară – „Tot ce e sănătos e și gustos”. A activat într-o agenție de știri și după s-a regăsit în televiziune. Din 2014 a început să lucreze la postul de televiziune TV7, iar în echipa TV8 este de la lansarea postului.