/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei polițiști, reținuți pentru corupție. Au cerut 1.000 de euro pentru mușamalizarea unui dosar

10 februarie 2018, ora 07:46

Potrivit materialelor anchetei, polițiștii ar fi extorcat și primit 1000 de euro de la denunțător, pentru încetarea urmăririi penale pe un dosar intentat pe huliganism.

Mai multe percheziții au fost efectuate în câteva locații din Strășeni în această dimineață. Acestea au rezultat cu reținerea pentru 72 de ore a ofițerului operativ și unui ofițer de urmărire penală. Celălalt anchetator are statut de bănuit și a fost eliberat pe motiv că are în îngrijirea sa un copil.

Actualmente, se întreprind acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului, cu tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.

Dacă vor fi găsiți vinovați de corupere pasivă, oamenii legii riscă până la 10 ani de pușcărie cu amendă de până la 400 000 de lei și nu ar mai putea deține anumite funcții publice pe un termen de la 7 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram