Moldoveanca Mariana Dahan a fost inclusă în «Top 100 Influencers in Identity din lume grație proiectului pe care îl conduce World Identity Network. Proiect care are scopul de a dezvolta un sistem de identificare universală a persoanelor. În același top se regăsește și fondatorul Facebook - Mark Zuckerberg.

Marianei Dahan este originară din Ungheni. A făcut studii post universitare la Massachusets Institute of Technology- Sloan School of Management și doctorat la Paris II Assas University din Franța.

Ea a fost coordonator de programe și specialist senior în tehnologii de informare și comunicare la Banca Mondială. Moldoveanca este și fondatoare la Global Blockchain Business Council, organizație care implementează tehnologii blockchain- un mecanism care permite oricui să stocheze sau să transfere active.

Menționăm că, influencer este un termen preluat din SUA și denumește generic un anumit tip de personalitate (online), care a devenit o imagine reprezentativă pentru industria în care își desfășoară activitatea.