/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

A vrut să aprindă aragazul și a declanșat o explozie. Tânăr de 24 de ani, grav rănit

missing
11 februarie 2018, ora 09:08

Primul caz în care a decedat o femeie în vârstă de 72 de ani a avut loc ieri în orașul Taraclia. Din primele cercetări s-a stabilit că persoana a conectat soba la o instalație alimentată cu gaz natural, care s-a dovedit a fi defectă. Femei a fost găsită moartă de rude și vecini. Se presupune că aceasta s-a intoxicat cu gazul natural emanat în încăpere. Toate circumstanțele și cauza producerii situației urmează a fi stabilite de organele de resort.

Un alt caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 24 de ani a avut loc ieri în localitatea Boșcana, raionul Criuleni. Aici persoana a încercat să aprindă aragazul, în urma cărui fapt s-a produs o deflagrație, iar bărbatul a primit arsuri de gradul III, fiind internat de urgență în spitalul raional. Incendiu în locuință nu s-a produs. Toate circumstanțele exploziei urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndemnă oamenii să fie foarte prudenți la exploatarea instalațiilor alimentate cu gaze naturale. Pompierii recomandă persoanelor să consulte un specialist în domeniu înaintea utilizării acestora, iar în caz de defecțiune să nu fie exploatate pînă acestea nu sunt aduse în stare tehnic funcționale.

Potrivit datelor IGSU pe parcursul ultimelor 24 de ore echipele de salvatori și pompieri au fost solicitați în 11 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram