/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dodon, pe urmele lui Filip. Președintele Moldovei participă la un Summit organizat la Dubai

12 februarie 2018, ora 16:40

Președintele țării este convins că această vizită și întâlnirile bilaterale pe care le va avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relațiilor de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum și atragerea investițiilor străine în țara noastră”, se mai menționează în mesaj.

Nu se cunoaște însă câte zile se afla președintele Dodon în peninsula arabică și cine va acoperi cheltuielile legate de transport și cazare.

La sfârșitul lunii ianuarie, premierul Pavel Filip a întreprins o vizită în Emirate, în delegația acestuia fiind surprins și un milionar care ar fi apropiat liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Filip și Dodon au mers în Emirate chiar dacă, la finele anului 2017, Uniunea Europeană a aprobat lista comună a UE cu jurisdicții non-cooperante, lista în care figurează și Emiratele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram