/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un WC înfundat a determinat un avion care avea 84 de instalatori la bord să se întoarcă din drum

missing
12 februarie 2018, ora 08:18

Avionul a plecat de pe aeroportul Gardermoen din Oslo, cu destinaţia Munchen. A fost nevoit, însă, să se întoarcă din drum din cauza unui WC înfundat, scriu cei de la Mediafax.

Înainte de a ateriza, avionul a fost nevoit să golosească o parte din combustibilul din rezervoare deasupra provinciei Hedmark, pentru a nu fi prea greu.

Printre pasageri se numărau 84 de instalatori, dintre care 65 de la compania Rørkjøp. „Am fi vrut să reparăm toaletele, dar din păcate treaba trebuia făcută din exterior şi nu am vrut să riscăm să trimitem un instalator afară la 10.000 de metri altitudine”, a glumit Frank Olsen, directorul executiv al Rørkjøp, într-o reacţie dată presei norvegiene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram