/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ JO 2018: Doi sportivi sunt nevoiţi să îşi schimbe programul de patinaj artistic. Ar fi prea „îndrăzneț”

missing
12 februarie 2018, ora 22:01

O pereche de patinatori care luptă pentru medalia de aur de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang este nevoită să îşi schimbe programul artistic, după ce a fost considerat prea ”sugestiv” şi “îndrăzneţ” pentru audienţele globale.

Astfel, perechea canadiană formată din Scott Moir şi Tessa Virtue a hotărât să-şi modifice o schemă din timpul programului lor. Este vorba despre o ridicare în care Virtue sare pe umerii colegului ei şi îi cuprinde capul cu picioarele, în timp ce îşi strânge mâinile în jurul gâtului. Mişcarea de dans va fi acum puţin modificată, astfel încât perechea să nu mai ajungă în poziţia respectivă, aşa cum au făcut tot sezonul.

Potrivit Star Toronto, “presa canadiană a fost răutăcioasă cu privire la mişcările fotografiate îndeaproape.”

“Ceea ce s-a întâmplat în realitate a fost că, atunci când am încetinit imaginea şi ne-am uitat la video, am realizat că nu este o mişcare atât de frumoasă din punct de vedere estetic”, a declarat Moir pentru Star Toronto. “Aşadar, am vrut să o schimbăm, să o facem mai bine.”

“Ne-a plăcut faptul că a fost ceva diferit”, a explicat Virtue, cu privire la ridicarea buclucaşă. “Şi asta a fost grozav pentru începutul sezonului. Dar pentru viziunea generală a programului, sperăm că această nouă poziţie se va potrivi puţin mai bine.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram