/VIDEO/ Mai aproape de clienți. „StarNet” a deschis un nou oficiu în orașul Călărași

12 februarie 2018, ora 19:27

„Pentru noi fiecare oficiu înseamnă o victorie, o mică victorie. Înseamnă să venim către utilizatorii, sau potențialii clienți „StarNet”, să venim cu tehnologii noi”, spune Alexandru Machedon, fondatorul concernului „Starnet”.

Cu această ocazie, compania a venit și cu o promoție specială pentru toți clienții care vin la „StarNet” împreună cu un prieten.

Trebuie să menționăm că venim cu o ofertă nouă datorită la deschidere și acum dacă vii în doi, o să primești un abonament gratuit și ar fi două abonamente la preț de unu. Este o noutate bună pentru Clienții din Călărași”, menționează Alexei Munteanu, director marketing „Starnet Soluții”.

Primarul orașului spune că „StarNet ” înseamnă nu doar servicii de calitate, dar și noi locuri de muncă și proiecte destinate oamenilor.

„Eu vreau să mulțumesc „StarNet” pentru serviciile care le prestează ei în orașul Călărași. Eu cred că în afară de aceea că o să fie încă o sursă de informații în primul rând o să fie locuri de muncă pentru orășeni, pentru că problema dată persistă în orașul Călărași”, spune Nicolae Melnic, primar de Călărași.

„Putem să venim cu programele noastre de educație în economie, în IT, în management, în comunicare. Ne gândim să creăm și alte afaceri. O afacere nouă înseamnă locuri de muncă”, susține Alexandru Machedon.

De serviciile „StarNet” beneficiază momentan peste 120 de mii de abonați.

P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram