Cea de-a cincea ediție a galei „Omul anului” și-a desemnat câștigătorii. De premii s-au învrednicit personalități marcante din domeniul afacerilor, managementului, mass-mediei și culturii. Printre câștigători se numără și colegul nostru Sergiu Niculiță.

„Vreau să spun că în spatele oricărui reporter, indiferent unde ar lucra, stă o întreagă echipă de oameni curajoși și profesioniști. Pe această cale vreau să mulțumesc celor de la TV8, care m-au susținut și m-au răbdat”, a spus Sergiu Niculiță, reporter TV8.

La aceeași categorie, au mai fost aplaudați și alți colegi de breaslă. Între aceștia: Gheorghe Gonța, Emilian Crețu, Cătălin Lungu și alții.

„Vroiam să vă spun că unii din invitații mei au fost invitații tatălui meu în anii 90. Au fost invitați de Ion Gonța la Televiziunea Națională, care era pe atunci unica. Iar acum, eu am onoarea și plăcerea să chem pe unii din acei oameni și am o satisfacție uneori, când pe unii din ăia, pe care tatăl meu nu a reușit să-i pună la punct îi pun eu acum”, spune Gheorghe Gonța.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor „Omul Anului 2017” au fost oferite și șase premii de excelență artiștilor consacrați de la noi. Între aceștia: Gheorghe Urschi, Nicolae Botgros, Zinaida Julea și Eugen Doga.

„Noi suntem atât de înstrăinați, că ne bucurăm pentru orice ocazie, să ne întâlnim, să ne vedem unul cu altul, măcar să ne pupăm, așa că bravo Ciorănică”, susține Eugen Doga.

„Știți, eu care sunt foarte cinstită la a vota, i-am votat pe toți cei, pare care cred eu personal, că trebuie să ia un premiu”, menționează actrița Mihaela Strâmbeanu.

Și la categoria societate au urcat pe scenă personalități care s-au remarcat în anul trecut. Între aceștia: James Pettit, Svetlana Sainsus, Nelly Berezovschi și polițistul Gheorghe Cavcaliuc.

„Sunt pentru prima dată nominalizat la așa gală importantă, am emoții, dar să știți că totul este din suflet am făcut totul natural”, spune Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al IGP.

Concursul „Omul anului” este organizat anual. În cadrul acestuia sunt premiați cei mai prosperi businessmani, manageri, cei mai echidistanți jurnaliști și cei mai creativi oameni de cultură.