La locul prăbușirii avionului An-148 au fost găsite 1.400 de fragmente ale corpurilor umane și aproximativ 500 de fragmente ale epavei aeriene, transmite RIA Novosti. Reamintim că nava a căzut duminică, la doar câteva minute de la decolarea din aeroportul Domodedovo. La bordul aeronavei se aflau 65 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Cu o zi înainte, luni, la locul accidentului, în cartierul Ramenskoye din regiunea Moscovei, au fost găsite ambele „cutii negre” ale aeronavei. Acestea ar fi fost grav afectate, dar pot fi descifrate.

Potrivit versiunii anchetei, avionul a explodat când a atins solul. Acesta era intact când s-a prăbuşit şi nu a existat niciun incendiu înainte de aceasta la bord.

Autorităţile suspectează că prăbuşirea aparatului a fost provocată de o eroare umană, de o problemă tehnică sau de complicaţii cauzate de vremea rea.

Avionul companiei Saratov Airlines se îndrepta duminică spre oraşul Orsk, lângă frontiera Rusiei cu Kazahstanul. Avionul avea o vechime de numai opt ani.