/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Autoritățile vor să reabiliteze parcul Râșcani. Aici ar urma să apară piste pentru bicicliști și un nou mobilier urban

missing
14 februarie 2018, ora 11:24

„Am inițiat un parteneriat în anul 2017, apoi a urmat aprobarea schiței de proiect, iar acum sunt în plină desfășurare lucrările de salubrizare. Acum avem nevoie de susținere din partea Primăriei municipiului Chișinău, a Consiliului municipal Chișinău, a societății civile”, susțin autoritățile locale.

Parcul Rîșcani, numit anterios Parcul „Boris Glavan”, a fost fondat în anul 1970, format în baza unui masiv de pădure natural cu suprafața de 32 ha. Parcul este despărţit în două părţi de strada Aleco Russo care îl intersectează. Parcul este preferat de localnici pentru odihnă la natură, deținând o plajă și un orășel de distracții.

Iată cum ar putea arăta acesta după renovare:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram