/FOTO. VIDEO/ A încercat să transporte ilegal o tonă de alcool. Un tânăr, prins la frontiera moldo-ucraineană

14 februarie 2018, ora 13:20

Polițiștii de frontieră au desfășurat la data de 13 februarie a.c. acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilegal de bunuri în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni. Urmare, pe direcția localității Bulboaca a fost oprit în trafic un Mercedes Vario, înmatriculat în Briceni. În timpul controlului, conducătorul auto de 33 de ani, locuitor al or. Codru, mun. Chișinău, nu-și putea justifica prezența în zonă, fapt ce a dus la suplimentarea verificărilor.

În compartimentul marfar al mașinii s-au depistat 42 de butelii a câte 20 și 30 litri fiecare, pline cu un lichid străveziu asemănător după miros cu alcoolul etilic. Pentru întreaga cantitate de băutură, o tonă de alcool, bărbatul nu a putut prezenta acte de proveniență și deținere.

Astfel, mașina și încărcătura transportată au fost reținute și depozitate pe teritoriul SPF Briceni, până la finalizarea cercetărilor. În prezent polițiștii de frontieră întreprind un spectru larg de măsuri pentru a stabili toate circumstanțele și a identifica toate persoanele implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram