/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mărțișor de acasă: Concerte și ateliere tematice pentru moldovenii plecați peste hotare

missing
14 februarie 2018, ora 13:28

Programul se planifică a fi organizat în țările unde există un număr mare de cetățeni ai Republicii Moldova, dar la solicitările cărora BRD, anterior, nu a dat curs: Olanda or. Haga (03 martie), Belgia or. Bruxelles (04 martie), Grecia or. Atena (11 martie), România or. București (24 martie) și Spania or. Barcelona (25 martie).

În cadrul evenimentului, se vor desfășura ateliere tematice de lucru care vor include tehnici de confecționare a mărțișoarelor, iar trupa Alex Calancea Band din Republica Moldova va susține un program artistic, care va include un proiect inedit gândit, special, pentru diasporă.

„Mărțișor de acasă” are drept scop consolidarea diasporei, promovarea tradițiilor și a imaginii pozitive a Republicii Moldova peste hotare prin intermediul „Mărțișorului”, precum și păstrarea legăturilor emoționale, culturale și de identitate ale cetățenilor Republicii Moldova stabiliți peste hotare cu țara de origine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram