/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Pulbere are funcție. Igor Dodon și-a desemnat membrul la Consiliului Superior al Procurorilor

15 februarie 2018, ora 17:40

Pulbere a fost demis de la Înalta Curte după ce și-a permis declarații politice la adresa Parlamentului. Anul trecut, acesta a intrat în echipa președintelui, fiind ales șef al unui departament din cadrul Consiliului societății civile pe lângă președinte.

Încă în 2013, „Ziarul de Gardă” scria că Pulbere deține o casă evaluată la aproape un milion de dolari. „Temelia” a fost pusă cu 400 de mii de lei acordați de Guvernul Tarlev în 2002 din fondul de rezervă al Executivului. În aceeași anchetă, jurnaliștii au scris că, pe lângă terenurile cumpărate de la primărie, magistratul și-ar fi construit o casă pe un teren ocupat ilegal, aflat în proprietatea municipiului Chișinău. Deși Comisia Națională de Integritate inițiase atunci o anchetă, în același an, aceasta a fost suspendată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram