/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O fetiță de trei ani din Rusia a murit înghețată, după ce educatoarea ar fi uitat-o afară

missing
17 februarie 2018, ora 13:44

Potrivit informațiilor preliminare, în dimineața zilei de 16 februarie, educatoarea și dădaca unei grădinițe din Moscova, revenind de la o plimbare cu grupul de copii au observat absența unui copil. Cele două persoane s-au întors la locul plimbării și au depistat că fetița a murit din cauza frigului. Potrivit unor informații, fetița s-a simțit rău în timpul plimbării și a căzut, după care a înghețat.

Conducerea grădiniței susține însă că fetiței i s-a făcut rău în timpul plimbării, iar educatorii au chemat ambulanța, doar că aceștia nu au putut să o salveze.

De cealaltă parte, tatăl fetiței spune că copilul său nu avea probleme de sănătate. Acesta a mai declarat că anterior a descoperit pe corpul fetiței mai multe vânătăi după ce au adus-o de la grădiniță, însă copilul a spus că ar fi căzut jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram