/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Silvia Radu nu exclude că va participa la alegerile pentru Primăria Chișinău

missing
17 februarie 2018, ora 12:47

„Lucrurile s-au întâmplat azi și eu încă nici nu am ajuns acasă. Acest lucru îl discut în familie pentru că nu e doar decizia mea. Am o familie numeroasă și decizia mea îi afectează direct. Vreau să discut cu ei și dacă va fi o decizie, nu am să reprezint și nu am să ader la nici un partid”, a menționat primarul interimar.

Silvia Radu a mai declarat că în fruntea Primăriei Chișinău trebuie să se regăsească o persoană apolitică: „Am salutat demisia lui Dorin Chirtoacă și consider că acest gest era necesar mai înainte. Municipalitatea are nevoie de stabilitate”.

Dorin Chirtoacă a decis să se retragă din funcția de primar după ce mai bine de jumătate de an a stat suspendat din cauza dosarelor sale penale. A decis să demisioneze pentru a-l împiedica pe liderul PD, Vlad Plahotniuc, să controleze Primăria, fără alegeri, prin intermediul Silviei Radu, până în 2019. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram