/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Concursul „Mold SEF” și-a desemnat câștigătorii. Cine sunt elevii care vor reprezenta Moldova în SUA

18 februarie 2018, ora 16:43

Cele mai bune lucrări au fost premiate cu mențiuni, diplome de gradele I, II și III, conform celor 3 categorii de concurs și cu premii speciale din partea partenerilor.

Proiectele care s-au plasat pe locul I, pentru fiecare categorie sunt:

  1. Chirița Sandu, elev în clasa a XI-a Liceul Tehnologic ORT “Herțli” din Chișinău, cu Proiectul “A novel Approach to call quality assessment using sequential neural networks”;
  2. Grecu Vladlen și Boțoroga Cristina-Dana, elevi în clasa a XII-a, Liceul teoretic “Onisifor Ghibu” din Orhei, cu Proiectul “Poluarea albă”;
  3. Mitioglo Artemie și Mitioglo Vladislav, elevi în clasa a XI-a, Liceul teoretic “Orizont” din Chișinău, cu Proiectul “Combating air polution with the help of nanotechnology”.

Proiectele plasate pe locul I vor reprezenta Republica Moldova la Concursul Internațional „Intel ISEF 2018”, care se va desfăşura în luna mai, în Statele Unite ale Americii. Menționăm că, unul din proiectele selectate anul trecut pentru participare în cadrul acestui prestigios concurs a fost premiat cu 5.000 USD.

Concursul a fost organizat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prin intermediul Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, precum și împreună cu mai mulți parteneri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram