/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum își sărbătorește președintele Dodon ziua de naștere

missing
18 februarie 2018, ora 13:38

Am mers în vizită la această familie care cresc în condiții grele, 9 copii cu vârstă între 3 și 19 ani. Casa în care locuiesc este în stare deplorabilă, iar în timpul iernii, toată familia locuiește într-o singură cameră și se încălzesc la o sobă improvizată. În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți și educați”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele le-a oferit mai multe cadouri, printre care un aragaz, frigider, televizor, lenjerie de pat, haine, ghiozdane cu rechizite școlare, produse alimentare. „Totodată Nicușor, feciorul cel mic al meu, le-a adus din jucăriile sale, feciorul mijlociu, Bogdan, le-a dăruit laptopul sau, iar cel mare, Vlad – o minge de fotbal. De asemenea, am decis ca pînă la sărbătorile de Paște, cu suportul Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, le vom procura o locuință,” a mai menționat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram