/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Silvia Radu se ia din nou de Igor Gamrețki: „Nu are ce căuta la primărie”

missing
19 februarie 2018, ora 19:51

După ce judecătorii i-au permis lui Igor Gamrețki sa ocupe funcții publice, Silvia Radu, cea care a fost adusă la primărie de Nistor Grozavu, a spus că oamenii certați cu legea nu au ce căuta în astfel de funcții. Aceasta a menționat că s-a referit doar la Gamrețki.

Dnul Grozavu nu are sentință. Eu am vorbit de domnul Gamrețki care are sentință penală, și penalii nu vor veni la primărie. Atâta timp cât există prezumția nevinovăției, dumnealui nu este penal,” a declarat Sivia Radu, primar interimar al capitalei.

Eu sunt acela care demult am scris mai multe cereri de demisie și sunt gata să o fac în orice moment, însă nu o să o fac sub presiuni niciodată,” a menționat Nistor Grozavu, viceprimarul capitalei.

După ce la sfârșitul săptămânii trecute Silvia Radu a salutat decizia lui Dorin Chirtoacă de a-și da demisia, astăzi si Nistor Grozavu a comentat demisionarea fostului primar liberal.

Dacă să fiu sincer nu pot comenta nici pro și nici contra. Sunt multe elemente care nu îmi sunt cunoscute și oricum. Dar, faptul că s-au deschis căile spre alegeri este cred că un pas bun,” a adăugat Grozavu.

Cauza penala pe numele viceprimarului capitalei Nistor Grozavu, care a fost printre primii funcționari, reținuți în dosarul parcărilor cu plata din capitală, încă nu a ajuns pe masa magistraților.

În schimb, fostul șef de la Transporturi, Igor Gamrețki, care figurează în același dosar a fost deja condamnat la 3 ani cu suspendare de Curtea de Apel, iar ultima instanță i-a permis să ocupe și funcții publice. Gamretki nu a comentat declarația de astăzi a Silviei Radu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram