/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cine este bărbatul care și-a ucis concubina și s-a aruncat de la etajul șapte

missing
20 februarie 2018, ora 18:44

Frumoasa șatenă era cunoscută sub numele de scenă Anastasia Cia. Potrivit presei romane, tânăra și-a obținut celebritatea după ce a apărut pe coperta unor reviste internaționale, inclusiv în „Playboy”. Era originară din Moldova, dar se stabilise în Dubai, unde lucra în mai multe proiecte televizate. Anastasia era interpretă, actriță și model de succes.

O perioadă, ea s-a aflat în România unde a jucat un rol episodic într-un serial de comedie. A apărut și în clipul renumitului DJ Basshunter. Anastasia era pasionată de călătorii, yoga și sport și recent își lansase o colecție de rochii de seară. În urmă cu trei săptămâni ea a devenit mamă, iar tatăl copilului era chiar tânărul care ar fi omorât-o și care ulterior s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia Anastasia.

Din cele comunicate de către vecini, ei trăiau în concubinaj, dar de ceva timp bărbatul nu mai locuia în apartamentul dat. Urmează să stabilim toate circumstanțele și relația dintre concubini”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

În apartamentul în care a avut loc crima se afla bebelușul cuplului, de numai trei săptămâni. Micuța a fost dusă la un spital din capitala, spune poliția. Tânărul care a omorât-o pe Anastasia, era Alexei Mitachi. Acesta era tehnician dentar și avea un cabinet stomatologic în sectorul Râșcani al capitalei. Solicitați de TV8, colegii de la clinică au refuzat să vorbească despre tragedie. Astăzi clinica era închisă, iar afară erau lumânări. Bărbatul mai fusese căsătorit și avea un copil de 7 ani. Din spusele rudelor, cuplul nu era în relații foarte bune, deoarece bărbatul avea și o altă familie. Înainte de a sări în gol, acesta a telefonat o rudă pe care a rugat-o să aibă grijă de micuță.

Versiunea preliminară: între ei s-ar fi iscat o ceartă, din acest motiv i-ar fi aplicat cu un cuțit de bucătărie i-a aplicat lovituri în regiunea gâtului, după care a sărit în gol de la etajul 7, punându-și capăt zilelor”, afirmă Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Vecinii spun că nu știu nimic despre această femeie.

Am văzut omul jos, numai. Nici nu îi cunosc în față”.

E casă nouă, noi nu ne știm unul pe altul”.

După ce vor fi înmormântați, poliția va vorbi și cu rudele celor doi. Pe acest caz a fost deschisă o cauza penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram