/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

UPDATE: Alexei Navalnîi a fost eliberat

missing
22 februarie 2018, ora 13:48

UPDATE 13:43 Ofițerii de poliție l-au eliberat pe Aleksei Navalnîi. Despre acest fapt politicianul a informat printr-un alt tweet.

Navalnîi a informat că în cadrul departamentului de poliție a fost prezentat un raport privind inițierea unei cauze pe numele său în temeiul articolului 20 alineatul (2) din Codul cu privire la contravențiile administrative (comiterea repetată a unei infracțiuni administrative). Acest articol prevede un arest administrativ de până la treizeci de zile.

Tot astăzi, a fost reținut și șeful sediului campaniei politicianului Leonid Volkov. El a fost reținut la aeroportul Sheremetyevo, de unde urma să zboare la Ufa pentru o întâlnire cu susținătorii campaniei „greva alegătorilor”.

TV8 amintește că, politicianul rus Alexei Navalnîi a fost reținut la Moscova pe 28 ianuarie în timpul unui protest în cadrul grevei alegătorilor. Menționăm că, în acea zi în toată Rusia au avut loc acțiuni „Greva alegătorilor”. Despre organizarea acestei acțiuni, Navaliniî a anunțat la sfârșitul lunii decembrie după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat să-l înregistreze în calitate de candidat la președinție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram