/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Doi bărbați, reținuți pentru comercializarea drogurilor. Urmau să obțină un profit de 100 mii de lei

missing
22 februarie 2018, ora 14:46

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că suspecții fac parte dintr-un grup infracțional și comercializau droguri pe teritoriul raionului Florești. Astfel, la 21 februarie 2018, în urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți la domicilii.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile acestor doi suspecți cât și a unui alt membru a grupului, care la moment se află peste hotarele țării, de unde gestiona comercializarea drogurilor pe teritoriul țării, s-au depistat și ridicat 500 grame de marijuana și 400 grame paie de mac. În urma activității criminale membrii grupării urmau să obțină un profit de 100 000 lei.

Suspecții sunt reținuți pe un termen de 72 de ore și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 5 ani. La moment, se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în comercializarea drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram