/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un copil de 11 ani a fugit de acasă de teama să nu fie pedepsit. Unde a fost găsit

24 februarie 2018, ora 09:05

Incidentul a avut loc pe 23 februarie curent. La sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic s-a apropiat un locuitor al sat. Lopatnic și a solicitat ajutorul polițiștilor de frontieră în căutarea feciorului, de doar 11 ani, care lipsește de câteva ore. Operativ, în baza informațiilor dispuse a acționat grupa de intervenție, fiind luate sub observare și verificare toate căile de acces în localitate, inclusiv cele ce duc spre linia de frontieră. În cadrul acțiunilor a participat și patrupedul Poliției de Frontieră Leo.

După o oră de căutări, la aproximativ 500 de metri de sat. Lopatnic a fost văzut un copil care înainta pe traseul ce leagă localitatea de or. Edineț. La fața locului, polițiștii de frontieră au identificat minorul pierdut.

Ulterior, copilul a ajuns în siguranţă în familie, însă au fost atenționați părinți să fie atenți și să nu lase fără supraveghere minorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram