/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Presat de Silvia Radu, directorul Parcului Urban de Autobuze a depus cererea de demisie

missing
26 februarie 2018, ora 18:26

Domnul Capcelea a scris cerere de demisie așa cum i-am cerut,” a declarat Silvia Radu, primar interimar Chișinău.

Iacob Capcelea nu a dorit să comenteze cazul.

Angajații parcului cred că Capcelea a demisionat, fiind somat de Silvia Radu. „Și-a pus demisia pentru că a fost influențat de către Silvia Radu, nu este un alt motiv, el nu este vinovat cu nimic. Autobuzele sunt vechi, ele sunt reutilate. Nu mai putem duce cu ele călători,” a spus un angajat.

-Este presat. De municipalitate sau de mai sus, aici sunt interese,” a menționat o altă angajată.

Doamna primăriță vrea să-l scoată pe directorul nostru, dar asta nu este drept, el nu a făcut nimic. El face foarte mult…. la să-i dea autobuze și o să vadă dacă o să facă ceva sau nu. Lasă să întoarcă toate rutele pe traseu și 23, 28 și 10. Pe dânsul l-au impus, asta 100%, dar ce nu cunoașteți?” a spus o angajată.

Radu a anunțat că și șeful de la „Spații Verzi”, Eliferie Haruța a demisionat. „El  a plecat din proprie inițiativă a scris cerere de eliberare și dumnealui pleacă din data de 1 martie, la fel pleacă cu data de 10 martie și directorul RTEC, avem multe posturi vacante,” a declarat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

Șeful de la Spații Verzi, Eliferie Haruța nu a răspuns la telefon pentru comentarii, în schimb am reușit să discutăm cu directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

Eu sunt apt de muncă, cunosc producerea și dacă vor decide autoritățile, eu îmi voi prelungi activitatea, iar dacă nu – mă voi conforma deciziei autorităților publice locale,” a menționat Margoci.

Gheorghe Morgoci și-a început activitatea în cadrul Regiei Transport Electric înca în 1998, deținând funcția de șef al primului parc de troleibuze până în 2008. De atunci până în prezent este director al Regiei Transport Electric. Până în prezent trei întreprinderi municipale și-au schimbat șefii. La „Exdrupo” a venit Adrian Boldurescu, la „Lumteh” – Veaceslav Buț, iar la Regia Autosalubritate – Eugeniu Axentiev.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram