/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Avertizare meteorologică! Cod galben de gheață fragilă și risc de inundații locale

missing
07 martie 2018, ora 14:24

Sinopticienii spun că, în legătură cu încălzirea bruscă a vremii și topirii zăpezii, hidrologii avertizează că în perioada 7-12 martie se vor forma scurgeri intensive pe pante cu risc de inundații locale. Astfel, agenții economici, în subordinea cărora se află lacuri de acumulare, sunt avertizați să atragă atenția la starea barajelor.

Totodată, meteorologii atrag atenția că gheaţa este subțire, fragilă şi îmbibată cu apă în râuri și lacuri, iar ieșirea pe ea prezintă pericol. Astfel, ei atenționează pescarii să fie prudenți și părinții să-și supravegheze copiii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram