/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ O fetiță de doi ani a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu la Soroca

missing
09 martie 2018, ora 15:59

Tragedia a avut loc în localitatea Băxeni. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale. În timp ce stingeau flăcările, ei au găsit micuța carbonizată. În momentul izbucnirii focului, în locuință se mai aflau doi minori care au reușit să iasă din casă. Flăcările au distrus bunurile materiale doar din camera unde a fost găsit copilul.

„Din primele informații se cunoaște că în momentul producerii incendiului în locuință se mai aflau doi copii care au reușit să iasă din casa cuprinsă de flăcări”, spune Liliana Pușcaș, purtător de cuvânt IGSU.

Poliția susține că mama copilei ar fi venit în vizită la o vecină și, fiind însărcinată, i s-a făcut rău.

„Împreună cu vecina au decis să meargă la o rudă pentru a-i acorda ajutor medical. Femeile au lăsat pentru o perioadă scurtă de timp fetița de doi ani și cei doi copii ai vecinei de trei și șapte ani fără supraveghere, iar în acest timp a izbucnit un incendiu”, menționează Diana Fomin, ofițer de presă al poliției.

Potrivit poliției, copilul de șapte ani a fost în stare de șoc și nu a reușit să scoată și celălalt copil din casă. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite. A fost pornită o anchetă. De la începutul anului au fost înregistrate peste 300 de incendii în care au murit 45 de persoane, între care trei minori.

Foto: facebook.com/dse.md

Foto: facebook.com/dse.md

Foto: facebook.com/dse.md

Foto: facebook.com/dse.md

Foto: facebook.com/dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram