Ceața a dat peste cap traficul aerian din Moldova, dar și planurile a sute de pasageri. Potrivit panoului online al aeroportului o cursă aeriană spre Istanbul la 21:25 a fost anulată, iar alte curse cu destinația finală în Chișinău se rețin.

UPDATE 23:53 După a ce a realizat mai multe cercuri deasupra Moldovei, aeronava din Paris a aterizat din a doua încercare pe aeroportul Chișinău.

UPDATE 23: 42 Pe panoul aeroportului s-a modificat ora aterizării aeronavei, se estimează că va ateriza la 23: 50. Anterior era indicată ora 22:50.

Aeronava care vine din Paris zboară în cercuri deasupra țării, deoarece nu poate ateriza din cauza ceții. Informația a fost confirmată pentru Tv8 de către operatorii de la call-centrul aeroportului.

Menționăm că sinopticienii, au emis în seara zilei de vineri cod galben de ceață în toată republica. Potrivit avertizării, în noaptea de 9 martie spre 10 în țară va fi ceață cu vizibilitatea de 200 m și mai puțin. Codul galben este valabil până sâmbătă, în prima jumătate a zilei.