/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Tănase, despre discuția cu Platon: Conținutul discuției, în partea ce mă privește, nu scoate în evidență nimic interesant

missing
10 martie 2018, ora 12:03

Într-adevăr îl cunosc pe V. Platon încă din perioada când eram deputați în Parlamentul Republicii Moldova și s-a întâmplat să port și discuții telefonice cu el. Cei care mă cunosc, știu bine că eu răspund la apelurile telefonice ale cunoscuților, oricine ar fi aceștia. Dl Platon este unul din ei. Nu pot fi sigur asupra autenticității acestei înregistrări deoarece discuția a avut loc cu mai mulți ani în urmă și nu i-am dat mare importanță. În realitate, conținutul discuției, în partea ce mă privește, nu scoate în evidență nimic interesant, de cât însăși faptul existenței discuției în sine”, a scris Tănase.

El mai spune că a revenit în funcția de ministru al Justiției deoarece consideră că Moldova are nevoie de reforme, astfel încât oamenii să trăiască fără frică. Nimănui să nu-i fie teamă că va fi arestat pe nedrept, interceptat ilegal, lipsit de proprietăți ilegal, torturat etc, susține Tănase. „Am fost surprins să constat cât de multă lume privește cu ochi răi aceste acțiuni… Prin urmare, încercând să răspund la întrebarea: cine va beneficia de o campanie de denigrare a subsemnatului, ajung la concluzia rațională că anume în această zonă urmează a fi căutată explicația, de ce aceste discuții au fost sifonate public acum”, mai scrie Tănase.

TV8 menționează că, postul de televiziune Jurnal TV a publicat vineri, 9 martie, o înregistrare în care se presupune că este o discuție dintre Alexandru Tănase și Veaceslav Platon. Principalul subiect al discuției este furtul miliardului. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram