/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Un avion cu 71 de pasageri la bord s-a prăbușit în Nepal. 40 de persoane și-au pierdut viața

missing
12 martie 2018, ora 18:47

Avionul aparţine companiei US-Bangla Airlines şi venea de la Dhaka (capitala statului Bangladesh). ‘Un număr de 31 de persoane au murit pe loc şi alte nouă la două spitale din Kathmandu’, a declarat Manoj Neupane, purtător de cuvânt al poliţiei locale, precizând că alte 23 de persoane au fost rănite.

Avionul, care transporta 67 de pasageri şi patru membri ai echipajului, s-a prăbuşit pe un teren de fotbal aflat în apropierea singurului aeroport internaţional din Nepal.

Printre pasageri se numără 33 de nepalezi, 32 de cetăţeni din Bangladesh, un chinez şi un cetăţean din Maldive, a indicat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, Kamrul Islam. Avionul a ars în întregime, prin urmare autorităţile estimează că nu există supravieţuitori.

Cauzele accidentului nu au fost stabilite deocamdată. Potrivit unor martori oculari, avionul s-a prăbuşit în timp ce efectua o a doua încercare de aterizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram